Skinbooster Örebro

På Fokus Klinik erbjuder vi skinbooster som är utformad för att återuppliva och förbättra din huds naturliga skönhet. Denna avancerade procedur har blivit en av våra mest eftertraktade skönhetsbehandlingar, och den är idealisk för dem som söker en effektiv och skonsam lösning för att föryngra sin hud.

Vår skinboosterbehandling

Vår skinbooster-behandling grundar sig i användningen av hyaluronsyra, en naturlig substans som återfinns i kroppen och spelar en avgörande roll för att bevara hudens fukt och elasticitet.

Genom noggrant avvägda injektioner av hyaluronsyra kan vi återställa hudens struktur, jämna ut fina linjer och rynkor, samt ge huden en sund och ungdomlig glöd. Fördelarna med vår skinbooster inkluderar:

Återfuktning. Hyaluronsyra bidrar till att bibehålla fukt i huden, vilket resulterar i en mjukare och smidigare hud.

Minskar fina linjer och rynkor. Behandlingen kan reducera synliga tecken på åldrande, inklusive fina linjer och rynkor.

Förbättrar hudens struktur. Skinboosters hjälper till att förbättra hudens struktur och elasticitet, vilket ger en fastare och mer ungdomlig hud.

Ojämn hudton. Den kan också användas för att behandla ojämn hudton och minska utseendet av ärr och akneärr.

Minimala biverkningar. Vår skinbooster-behandling är säker och resulterar vanligtvis i minimala biverkningar, såsom tillfällig rodnad eller svullnad.

Recensioner från våra kunder​​

Vi är mycket stolta över att våra kunder har gett oss ett betyg på 4,8 av 5 från över 100 recensioner på Google (länk) och Boka Direkt (länk). Nedan kan du läsa våra senaste recensioner från Google.

Rayyan Haddad
Rayyan Haddad
2024-01-10
Mazen Lov
Mazen Lov
2023-12-25
Ebba C
Ebba C
2023-12-18
Ann-Kristin Lindström
Ann-Kristin Lindström
2023-12-18
Rolf Hermansson
Rolf Hermansson
2023-12-11
Lin Holmquist
Lin Holmquist
2023-12-04
Mycket bra bemötande och den absolut BÄSTA botox jag har fått i Örebro . Jag har testat många olika salonger och ALLTID fått göra touch up och fått olika biverkningar som tex huvudvärk. Men på Fokus klinik satte sig botoxen direkt och inte ett blåmärke och ingen huvudvärk som följd! Jag kommer tillbaka nästa gång det är dags för botox!
Thommy Gustafsson
Thommy Gustafsson
2023-11-29
Förtroendeingivande
Alexander Axén
Alexander Axén
2023-11-29
Roula Murad
Roula Murad
2023-11-19
Väldigt bra bemötande. Bästa klinik i stan❤️
Gabriel Issa
Gabriel Issa
2023-11-15

Behandling utförs av Hani Chatila, specialistläkare

Hani Chatila, Specialistläkare

Om Hani Chatila

Hani Chatila är legitimerad läkare sedan år 2015 och specialistläkare inom ögonsjukdomar. Han har utfört estetiska injektioner sedan år 2015 hos andra kliniker under tiden han genomgick specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Hani har dessutom gjort vidareutbildning på S:t Eriks ögonsjukhus i Stockholm inom plastik och rekonstruktiv kirurgi. Sedan 2015 har Hani kontinunerligt vidareutbildat sig inom estetiska behandlingar. Hani Chatila har även arbetat med att utbilda andra injektionsbehandlare, varit ansvarig läkare och arbetat som konsult hos andra kliniker.

Hitta till Fokus Klinik i Örebro

Rulla till toppen