Laserhårborttagning Örebro​

Välkommen till Fokus Klinik och vår tjänst laserhårborttagning i Örebro. Vår permanenta hårborttagning med laser är särskilt utformad för att bekämpa mörkare hårtyper och presenterar en långvarig lösning för att eliminera oönskad och besvärande hårväxt.

För dig som är här för första gången har vi något extra att erbjuda – en exklusiv prova-på-rabatt på hela 50 procent för din allra första laserhårborttagning hos oss i Örebro.

Världsledande lasermaskin - Deka motus AX laser

Vår lasermaskin skiljer sig avsevärt från exempelvis IPL och diodlaser. Vi använder en fokuserad alexandritlaser som har den bästa effekten på melanin, till skillnad från IPL. Diodlasrar, som bara använder en bråkdel av alexandrit, saknar den optimala våglängden för hårborttagning.

Vad som särskiljer oss är att vi kan garantera samma energinivå vid varje behandlingstillfälle för alla våra klienter. Detta är viktigt eftersom diodlasrar förlorar kraft över tid, vilket kan innebära att kunder behandlas med minskad effekt om salongen inte har bytt ut sitt munstycke på ett tag. Det kan leda till att fler behandlingar krävs och högre kostnader över tid.

Vår maskin är kristallbaserad, vilket innebär att laserkällan inte behöver bytas ut eftersom den inte är elektronisk. Därför kan vi garantera att maskinens standard och effektivitet förblir konstant vid varje behandling. Alexandritlasern är känd som guldstandarden inom hårborttagning och är minst 20% mer effektiv än diodlasern.

Det som ytterligare särskiljer oss är att vi kan erbjuda smärtfria laserhårborttagning tack vare vårt maskins revolutionerande munstycke, något som andra maskiner på marknaden inte kan göra.

Recensioner från våra kunder​​

Vi är mycket stolta över att våra kunder har gett oss ett betyg på 4,8 av 5 från över 100 recensioner på Google (länk) och Boka Direkt (länk). Nedan kan du läsa våra senaste recensioner från Google.

Rayyan Haddad
Rayyan Haddad
2024-01-10
Mazen Lov
Mazen Lov
2023-12-25
Ebba C
Ebba C
2023-12-18
Ann-Kristin Lindström
Ann-Kristin Lindström
2023-12-18
Rolf Hermansson
Rolf Hermansson
2023-12-11
Lin Holmquist
Lin Holmquist
2023-12-04
Mycket bra bemötande och den absolut BÄSTA botox jag har fått i Örebro . Jag har testat många olika salonger och ALLTID fått göra touch up och fått olika biverkningar som tex huvudvärk. Men på Fokus klinik satte sig botoxen direkt och inte ett blåmärke och ingen huvudvärk som följd! Jag kommer tillbaka nästa gång det är dags för botox!
Thommy Gustafsson
Thommy Gustafsson
2023-11-29
Förtroendeingivande
Alexander Axén
Alexander Axén
2023-11-29
Roula Murad
Roula Murad
2023-11-19
Väldigt bra bemötande. Bästa klinik i stan❤️
Gabriel Issa
Gabriel Issa
2023-11-15

Behandlingen utförs av Iman Chatila, laserbehandlare

Iman Chatila, Hudvård & laserbehandlare

Iman Chatila

Iman är vår skönhetsbehandlare på Fokus Klinik. Iman är utbildad inom skönhet och spa, därefter specialiserade hon sig som behandlare inom laserhårborttagning, ansiktsbehandlingar, pigmentborttagningar samt fransar & bryn. Inom dessa områden vidareutbildar hon sig kontinuerligt så att högsta kvalitét ges till våra klienter. Iman har verkligen Fokus på service och behandlingar med högsta kvalitet så att våra klienter får bästa möjliga resultat.

Fokus Klinik svarar på dina frågor om laserhårborttagning

Permanent hårborttagning med laser är en effektiv metod för att avlägsna oönskad hårväxt. Oavsett om det är generande hårväxt, överflödigt hår eller ojämn hårväxt du vill bli av med, kan laserbehandling erbjuda en permanent lösning.

Många människor har erfarenheter av obehag och irritation från traditionella hårborttagningsmetoder som rakning, plockning, vaxning och kemisk depilering. Dessutom kan dessa metoder bli dyra på sikt. Med laserbehandlingar erbjuder vi på Fokus Klinik en modern och säker lösning med lång erfarenhet inom området.

Fördelarna med permanent hårborttagning med laser är många, och både män och kvinnor i alla åldrar kan dra nytta av denna effektiva metod. Vårt mål är att ge dig trygghet och komfort med den senaste utrustningen och vår expertis inom laserbehandlingar. Så oavsett varför du vill ta bort ditt hår permanent, har vi den lösningen för dig.

De hårsäckar som lasras bort förstörs permanent och återkommer aldrig. Trots detta finns alltid vilande hårsäckar i kroppen som eventuellt kan aktiveras i framtiden. Exakt när eller om detta inträffar är dock svårt att förutsäga. För en mer detaljerad information om hur länge hårborttagning med laser varar, klicka på länken.

Vi utför inga laserbehandlingar på gravida eller ammande. Har du haft hudcancer vill vi få ett godkännande av din läkare först. Har du vita eller röda hårstrån kan vi inte lasra bort dem. Är håret ljusare än din hud kan vi inte heller genomföra denna behandling på dig. Är du osäker på om du är en kandidat för permanent laserhårborttagning, boka då in en konsultation så testar vi att lasra några rakade hårstrån. Om hårstråna bränns är du en kandidat för permanent hårborttagning. 

Ja, raka gärna dagen innan din behandling och fortsätt med rakning under  behandlingsperioden. Epilera, plocka och vaxa inte under behandlingsperioden då vi behöver ett hårstrå under huden som ska leda värmen till hårsäcken.

Känns huden väldigt varm efter behandlingen, försök då att hålla huden sval genom att kyla tills värmen försvinner. Undvik att ha tajta och åtsittande kläder över behandlingsområdet det första dygnet. Undvik att sola 4 veckor efter behandling. Undvik att vaxa eller plocka hår i behandlingsområdet genom hela behandlingsprocessen för att effektivisera behandlingen. Hårsäcken måste ha ett hårstrå för att laserbehandlingen ska vara effektiv. Undvik träning, bastu och cirkulationsökande aktiviteter under 24h efter din behandling.

Det är viktigt att tänka på att vara försiktig i solen och att använda solskydd. Vi rekommenderar att om man mellan behandlingarna vill få bort oönskat hår, att man rakar sig och inte vaxar. Raka området som ska behandlas dagen innan behandlingen. Använd ingen olja med pigment eller pigmentbaserade produkter (t.ex. brun utan sol) 4 veckor innan behandling. Behandlingen kan inte utföras på gravida eller ammande personer.

Vi behandlar nästan alla områden på hela kroppen.

Det är omöjligt att svara på. Vi alla har våra individuella förutsättningar, men ju tjockare, mörkare hårstrået är och ju ljusare huden är desto bättre resultat. För mer detaljerad information om behandlingsintervall och antal sessioner, klicka på länken nedan.

Hitta till din laser hårborttagning i Örebro hos Fokus Klinik

Rulla till toppen