Fillers Kindben Örebro

Välkommen till Fokus Klinik i hjärtat av Örebro. 

Ett tidigt tecken på åldrande är i mellanansiktet där vi förlorar volym över kindbenen. Med fillerbehandling i kindbenen kan vi återskapa förlorad volym och framhäva konturerna i ansiktet. Därmed blir resultatet mer markerade kindben med mer volym. Med en mindre mängd filler kan vi få naturliga, diskreta och vackra resultat.

Vid behandling av kindbenen brukar vi kunna släta ut nasolabiala veck och minska hamsterpåsarna som brukar framträda vid volymförlust i mellanansiktet. Vi kan behandla området med en cannula-nål som inte påverkar vävnaden lika mycket, vilket minskar svullnaden och blåmärken under behandlingen. Därmed är återhämtningstiden minimal.

Vi erbjuder ett brett spektrum av olika fillersbehandlingar från flera ansedda leverantörer. Vår hängivenhet för högkvalitativa och etiskt ansvarstagande behandlingar genomsyrar allt vi gör.

Våra specialistläkare besitter omfattande erfarenhet inom estetisk medicin och är dedikerade till att hjälpa dig uppnå dina önskade resultat. Vi sätter alltid dina individuella behov och målsättningar i centrum för att skapa en behandlingsplan som är fullständigt anpassad efter dig.

Vi erbjuder även kostnadsfri efterjustering med eventuella kvarvarande medel och en konsultation efter en vecka för att säkerställa att du är helt nöjd med dina resultat.

Recensioner från våra kunder​​

Vi är mycket stolta över att våra kunder har gett oss ett betyg på 4,8 av 5 från över 100 recensioner på Google (länk) och Boka Direkt (länk). Nedan kan du läsa våra senaste recensioner från Google.

Rayyan Haddad
Rayyan Haddad
2024-01-10
Mazen Lov
Mazen Lov
2023-12-25
Ebba C
Ebba C
2023-12-18
Ann-Kristin Lindström
Ann-Kristin Lindström
2023-12-18
Rolf Hermansson
Rolf Hermansson
2023-12-11
Lin Holmquist
Lin Holmquist
2023-12-04
Mycket bra bemötande och den absolut BÄSTA botox jag har fått i Örebro . Jag har testat många olika salonger och ALLTID fått göra touch up och fått olika biverkningar som tex huvudvärk. Men på Fokus klinik satte sig botoxen direkt och inte ett blåmärke och ingen huvudvärk som följd! Jag kommer tillbaka nästa gång det är dags för botox!
Thommy Gustafsson
Thommy Gustafsson
2023-11-29
Förtroendeingivande
Alexander Axén
Alexander Axén
2023-11-29
Roula Murad
Roula Murad
2023-11-19
Väldigt bra bemötande. Bästa klinik i stan❤️
Gabriel Issa
Gabriel Issa
2023-11-15

Behandligen utförs av Hani Chatila, Specialistläkare

Hani Chatila, Specialistläkare

Om Hani Chatila

Hani Chatila är legitimerad läkare sedan år 2015 och specialistläkare inom ögonsjukdomar. Han har utfört estetiska injektioner sedan år 2015 hos andra kliniker under tiden han genomgick specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Hani har dessutom gjort vidareutbildning på S:t Eriks ögonsjukhus i Stockholm inom plastik och rekonstruktiv kirurgi. Sedan 2015 har Hani kontinunerligt vidareutbildat sig inom estetiska behandlingar. Hani Chatila har även arbetat med att utbilda andra injektionsbehandlare, varit ansvarig läkare och arbetat som konsult hos andra kliniker.

Fokus Klinik svarar på dina frågor om fillers

En fillerbehandling brukar oftast hålla 6-12 månader. Dock är det väldigt svårt att veta den exakta nedbrytningstiden för varje person, därför kan det ibland vara en kortare eller längre tid. Individuella faktorer såsom ålder, hudens kvalitet och mängden fillers som används påverkar nedbrytningstiden.

Med hjälp av fillers kan vi på ett försiktigt sätt fylla ut områden som har förlorat volym med åren eller där volymökning önskas. Vi kan återställa insjunkna ansiktspartier, reducera rynkor, skapa en mer markerad haka, käklinje, fylligare läppar eller högre kindben, för att nämna några exempel. Fillers injiceras under huden för att fylla ut och jämna ut rynkor, veck eller förlorad volym och ge en slätare yta. Denna behandling fyller ut statiska rynkor och veck som är närvarande även i vila, och resultaten ser man snabbt. Våra fillers kan också användas för att framhäva eller mildra ansiktsdrag, vilket ger harmoni och ett ungdomligare utseende. Vi strävar alltid efter att behandla på ett sätt som ger ett så naturligt resultat som möjligt.

Botox däremot är en nervsignalblockerare som temporärt förhindrar muskelkontraktion. Det används främst för att behandla rynkor som orsakas av upprepade muskelrörelser, som till exempel rynkor i pannan, runt ögonen och mellan ögonbrynen. Botox blockerar nervsignalerna till de behandlade musklerna, vilket resulterar i att musklerna inte kan dra ihop sig lika starkt. Detta minskar utseendet av rynkor som bildas vid muskelrörelser. Denna behandling används främst för att behandla dynamiska rynkor som uppstår vid ansiktsuttryck, som rynkor i pannan, kråksparkar och bekymmersrynkor.

Vi utför inga injektionsbehandlingar på minderåriga, gravida eller ammande. Har du en pågående infektion bör man inte heller behandlas med fillers.

Vi utför fillerbehandlingar på följande områden; läppar, kindben, näsa, haka, tear trough, käklinje, övre ögonlock samt tinningar.

Fillers används för att fylla ut områden som har förlorat volym med åren eller där volymökning önskas. Vi kan återställa insjunkna ansiktspartier, reducera rynkor, skapa en mer markerad haka, käklinje, fylligare läppar eller högre kindben, för att nämna några exempel. Fillers injiceras under huden för att fylla ut och jämna ut rynkor, veck eller förlorad volym och ge en slätare yta. Denna behandling fyller ut statiska rynkor och veck som är närvarande även i vila, och resultaten ser man snabbt. Våra fillers kan också användas för att framhäva eller mildra ansiktsdrag, vilket ger harmoni och ett ungdomligare utseende.

Skinboosters såsom Hyalift, RRS Eyes och RRS Longlasting däremot brukar beskrivas som ansiktsbehandlingar inifrån. Dessa injektionsbehandlingar återställer hudens fuktnivå vilket leder till ungdomligare hy med förbättrad struktur. Med dessa behandlingar regeneras hudvävnad, huden jämnas ut och du får en fräsch lyster.

Inför din behandling ska du undvika läkemedel som Ipren, Treo, Voltaren några dagar innan behandling för att minska risken för blåmärken och blödning vid injektionsstället. Du ska vara över 18 år och du får inte vara gravid eller amma.

För att säkerställa ett optimalt resultat rekommenderar vi att du undviker att massera det behandlade området under ett dygn efter behandlingen. Det är även bäst att avstå från bastubad, intensiv fysisk aktivitet och intag av alkohol under de första 48 timmarna efter behandlingen.

Hitta till Fokus Klinik i Örebro

Rulla till toppen