Ansiktsbehandling Örebro

Ansiktsbehandling anpassad efter din unika hud och behov.

Rayyan Haddad
Rayyan Haddad
2024-01-10
Mazen Lov
Mazen Lov
2023-12-25
Ebba C
Ebba C
2023-12-18
Ann-Kristin Lindström
Ann-Kristin Lindström
2023-12-18
Rolf Hermansson
Rolf Hermansson
2023-12-11
Lin Holmquist
Lin Holmquist
2023-12-04
Mycket bra bemötande och den absolut BÄSTA botox jag har fått i Örebro . Jag har testat många olika salonger och ALLTID fått göra touch up och fått olika biverkningar som tex huvudvärk. Men på Fokus klinik satte sig botoxen direkt och inte ett blåmärke och ingen huvudvärk som följd! Jag kommer tillbaka nästa gång det är dags för botox!
Thommy Gustafsson
Thommy Gustafsson
2023-11-29
Förtroendeingivande
Alexander Axén
Alexander Axén
2023-11-29
Roula Murad
Roula Murad
2023-11-19
Väldigt bra bemötande. Bästa klinik i stan❤️
Gabriel Issa
Gabriel Issa
2023-11-15

Neostrata är vetenskapligt avancerad hudvård som utvecklats för att återställa, förbättra och synbart ge huden ett nytt utseende. Behandlingarnas och produkternas unika patenterade teknologier hjälper huden att förnya sig själv. Neostratas AHA- och Retinol-behandlingar är mycket effektiva för många olika hudtyper och hudproblem och kan utföras i både ansikte och på kroppen. Varje behandling skräddarsys efter aktuellt behov.

Neostratas AHA-behandlingar
En peeling med glykolsyra (AHA) leder till hudföryngring. Under behandlingen appliceras en hög koncentration av glykolsyra på det yttersta hudlagret, denna får sedan verka en kort tid under övervakning. Behandlingen avslutats genom att glykolsyran neutraliseras på huden. NeoStratas glykolsyrapeeling stimulerar till cellförnyelse och ger en ökad fyllighet och fasthet i huden. NeoStrata har olika styrkor på peeling som 20%, 35%, 50% och 70% glykolsyra, som anpassas till din hudtyp och hudens behov. Denna behandling stimulerar cellförnyelsen och hjälper därmed huden att bli slätare, friskare och fastare samt att huden blir maximalt återfuktad och får en jämnare ton. Trots att behandlingen är skonsam och doftfri är den även effektiv då den rengör porerna på djupet och främjar hudföryngring. Vi rekommenderar att behandlingen kombineras med NeoStrata produkter för bästa resultat.

NeoStrata Express AHA-behandling – 30 minuter
En djuprengörande och cellstimulerande ansiktsbehandling med AHA-peeling.
Detta ingår: Rengöring, AHA-peeling och avslutande produkter anpassade efter hudtyp
samt produktrekommendation.

NeoStrata Klassisk AHA-behandling
En djuprengörande och cellstimulerande ansiktsbehandling med AHA-peeling och
mask.
Detta ingår: Rengöring, AHA-peeling, mask anpassad efter din hys behov och avslutande produkter anpassade efter hudtyp samt produktrekommendation.

Neostrata Retinol Peel
Neostrata Retinol Peel, är en avancerad och kraftfull peeling med en unik sammansättning av Retinol, NeoCitriate och volymgivande Aminofill som tillsammans förbättrar hudens struktur, spänst, klarhet och ger en jämnare hudton samt minimerar linjer och rynkor. Peelingen är ytlig, har minimalt med återhämtningstid och passar de allra flesta hudtyper. Denna peeling passar perfekt till hud som har ålderstecken, akne, ojämn hud och pigment-ojämnheter. Peelingen gör att fina linjer och rynkor
blir mindre framträdande, hjälper till att minimera akne, ökar hudens fasthet och ger
en jämnare hudton. Peelingen ger upphov till en synlig fjällning ca 2-3 dagar efter behandlingen, vilket är helt normalt. Retinolbehandlingen rekommenderas var 6-8 vecka.

Detta ingår: Rengöring, Retinol-peeling samt produktrekommendation. Peelingen appliceras på klinik och tvättas av hemma efter verkningstiden.

Att tänka på efter din NeoStrata Retinol behandling?
NeoStrata Retinol Peel kan ge upphov till synlig fjällning cirka 2 – 3 dagar efter behandlingen. Fjällningen är helt normal och pågår i regel enbart ett par dagar. NeoStrata Retinol Peel kan med fördel genomföras var 6-8 veckor.

Easy phytic peel
Denna peeling innehåller glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra och fytinsyra. Detta är en ytlig peeling som exfolierar i epidermis, samtidigt som den stimulerar djupt ner. Denna behandling kräver ingen återhämtningstid och den behandlade kan återgå till vardagslivet direkt efter, utan fjällning. Eftersom hudens ytliga skikt ofta skadas av sol, cigarettrökning och andra miljöföroreningar, är detta en potent antioxidantbehandling som dämpar fria radikaler och hjälper till att förebygga postinflammatorisk hyperpigmentering. Denna peeling fungerar utmärkt för behandling av både tonårs- och vuxenakne. Tack vare peelingens skonsamhet kan den användas för patienter som lider av atopisk dermatit, rosacea och för alla hudfärger och hudtyper. Behandlingstiden är cirka 25 minuter, där du efteråt får en ny, fräsch och strålande hud. 

På grund av peelingens ytliga natur rekommenderas ett behandlingsprogram för att uppnå bästa resultat, vi rekommenderar en kur på 4-6 behandlingar. Redan dagen efter behandlingen kommer huden att känna sig len, fast och fräsch. Resultatet av behandlingen är att huden får mindre porer får den att känna sig ungdomligare och fräschare än den var före peelingen. Du kan förvänta dig att se en hud med mjukare yta som känns lenare och mjukare samt mindre ytlinjer, rynkor och förminskade porer. Du kan även förvänta dig en omedelbar lyster och jämnare hudton efter behandlingen.

Recensioner från våra kunder​

Vi är mycket stolta över att våra kunder har gett oss ett betyg på 4,8 av 5 från över 100 recensioner på både Google och Boka Direkt. Denna feedback betyder oerhört mycket för oss och är ett ärligt uttryck för vårt ständiga åtagande att leverera högkvalitativa tjänster.

Martin DyfvermanMartin Dyfverman
09:43 20 Sep 23
Besök som inger stort förtroende, hög kompetens och personligt bemötande på ett proffsigt sätt
Marita AskerblomMarita Askerblom
08:29 14 Sep 23
Jag är så tacksam att få vara patient på Fokus klinik. Så proffsigt och fantastisk behandling och bemötande.
Florentina LituFlorentina Litu
06:12 14 Sep 23
Jätte duktig läkare och väldigt fin bemötande. Rekommenderas varmt!
Johan LundqvistJohan Lundqvist
10:54 13 Sep 23
Denise WallinDenise Wallin
18:30 09 Sep 23
Hani är fantastisk, både på det han gör och när det gäller bemötandet av patienter. Man är alltid i trygga händer!
Emilia Khatib NiaEmilia Khatib Nia
18:35 07 Aug 23
Äntligen något som hjälper!Vi var hos ögonspecialisten på sjukhuset och blev inte hjälpta av läkarens ordination. Direkt efter Hanis rekommendation så minskade klådan i min sons ögonen direkt efter. / Emilia Sahak
js_loader

Behandlingen utförs av Iman Chatila, laserbehandlare

Iman Chatila, Hudvård & laserbehandlare

Iman är vår skönhetsbehandlare på Fokus Klinik. Iman är utbildad inom skönhet och spa, därefter specialiserade hon sig som behandlare inom laserhårborttagning, ansiktsbehandlingar, pigmentborttagningar samt fransar & bryn. Inom dessa områden vidareutbildar hon sig kontinuerligt så att högsta kvalitét ges till våra klienter. Iman har verkligen Fokus på service och behandlingar med högsta kvalitet så att våra klienter får bästa möjliga resultat.

Iman Chatila svarar på dina frågor om ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar med retinol eller andra kemiska peelingar utförs inte på gravida eller ammande.
Uppge till din behandlare om du använder några läkemedel eller annat av betydelse.
Vid ansiktsbehåring bör du vara så nyrakad som möjligt, men raka inte samma dag som behandlingen skall utföras på.
Behandling genomförs inte på en solbränd eller av övriga orsaker irriterad hud.
En behandling hos oss påbörjas på kliniken och avslutas hemma.
Kom gärna osminkad

Solning bör undvikas under behandlingstiden.
SPF 30-50 bör användas.
Tvätta inte av behandlingen under de första timmarna.
Sminka inte ovanpå behandlingen.
För att undvika risker med andra aktiva ingredienser i sin hudvård bör du använda de produkter behandlaren rekommenderar.
Efter en kemisk peeling kan man uppleva viss rodnad.
En kemisk peeling ökar hudens naturliga avskalning av döda hudceller.

Rulla till toppen