Skinbooster Örebro

På Fokus Klinik erbjuder vi skinbooster som är utformad för att återuppliva och förbättra din huds naturliga skönhet. Denna avancerade procedur har blivit en av våra mest eftertraktade skönhetsbehandlingar, och den är idealisk för dem som söker en effektiv och skonsam lösning för att föryngra sin hud.

Förbättra hudens elasticitet och struktur

Vår skinbooster grundar sig i användningen av hyaluronsyra, en naturlig substans som återfinns i kroppen och spelar en avgörande roll för att bevara hudens fukt och elasticitet. Genom noggrant avvägda injektioner av hyaluronsyra kan vi återställa hudens struktur, jämna ut fina linjer och rynkor, samt ge huden en sund och ungdomlig glöd.

1. Fri konsultation

Under konsultationen kommer vi att ta oss tid att diskutera dina specifika behov och önskemål. Vi kommer att lyssna på dina frågor och funderingar och ge dig all den information du behöver för att fatta välgrundade beslut om din behandlingsplan.

2. Behandlingsplan

En behandlingsplan för skinbooster innefattar en skräddarsydd strategi för att nå önskade resultat. Behandlingsplanen anpassas individuellt för varje patient och kan omfatta flera sessioner för att uppnå optimala resultat.

3. Behandling

Nästa steg är att genomföra din skinboosterbehandling . Hela proceduren tar vanligtvis inte mer än några minuter. Efter behandlingen kan du återgå till dina dagliga aktiviteter direkt utan någon nedetid.

Ida Pettersson
Ida Pettersson
2024-02-12
Superfint bemötande, kompetent och trevlig personal, dessutom ett fantastiskt resultat!! Tack för allt! Jag kommer tillbaka och många av mina vänner med❤️
Emma Lindlöf
Emma Lindlöf
2024-01-23
Är otroligt nöjd med besöket hos Hani Trygg och professionell! Kommer fortsätta att gå till fokus klinik framöver. Rekommenderar varmt!
Sirine H
Sirine H
2024-01-19
Träffade Ögonläkaren Adnan Chatila som undersökte mina ögon igår. Väldigt bra bemötande , välkomnande och smidig undersökning. Har gått hit nu i flera år och är så nöjd.

Behandlingen utförs av Hani Chatila

Hani Chatila är legitimerad läkare sedan år 2015 och specialistläkare inom ögonsjukdomar. Han har utfört estetiska injektioner sedan år 2015 hos andra kliniker under tiden han genomgick specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Hani har dessutom gjort vidareutbildning på S:t Eriks ögonsjukhus i Stockholm inom plastik och rekonstruktiv kirurgi. Sedan 2015 har Hani kontinunerligt vidareutbildat sig inom estetiska behandlingar. Hani Chatila har även arbetat med att utbilda andra injektionsbehandlare, varit ansvarig läkare och arbetat som konsult hos andra kliniker.