Om oss

Ögonkliniken i Örebro etablerades 1994 av doktor Adnan Chatila, överläkare inom ögonsjukdomar. Sedan start har han hjälpt tiotusentals patienter med ögonbesvär. Adnan genomgick sin specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Där arbetade han som överläkare innan han startade ögonkliniken. Han har alltid patienten i fokus med genuin omtanke och service utöver det vanliga. Med sin breda och djupa kompetens, samt en mångårig erfarenhet, är det många som idag har kvar synen tack vare honom.

Hani Chatila, tillika son till dr Adnan Chatila, började sin bana inom ögonområdet först som legitimerad optiker. Intresset för ögonsjukdomar var övervägande och därför påbörjande Hani läkarprogrammet med målet att en dag bli ögonläkare. Hani, som sin far, genomförde sin specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Han är vidareutbildad inom ögonlock och rekonstruktivkirurgi på S:t Eriks ögonsjukhus i Stockholm.

Skönhetskliniken, grundad av Hani tillsammans med sin partner Iman Chatila, såg dagens ljus i september 2022. Deras gemensamma vision och passion för skönhet och välbefinnande drev dem att skapa en plats där människor kunde uppnå naturliga och tillfredsställande resultat genom estetiska behandlingar.

Iman Chatila

Iman är vår skönhetsbehandlare på Fokus Klinik. Iman är utbildad inom skönhet och spa, därefter specialiserade hon sig som behandlare inom laserhårborttagning, ansiktsbehandlingar, pigmentborttagningar samt fransar & bryn. Inom dessa områden vidareutbildar hon sig kontinuerligt så att högsta kvalitét ges till våra klienter. Iman har verkligen Fokus på service och behandlingar med högsta kvalitet så att våra klienter får bästa möjliga resultat.​

Hani Chatila

Hani Chatila är legitimerad läkare sedan år 2015 och specialistläkare inom ögonsjukdomar. Han har utfört estetiska injektioner sedan år 2015 hos andra kliniker under tiden han genomgick specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Hani har dessutom gjort vidareutbildning på S:t Eriks ögonsjukhus i Stockholm inom plastik och rekonstruktiv kirurgi. Sedan 2015 har Hani kontinunerligt vidareutbildat sig inom estetiska behandlingar. Hani Chatila har även arbetat med att utbilda andra injektionsbehandlare, varit ansvarig läkare och arbetat som konsult hos andra kliniker.

Evelin

Evelin är laserbehandlare på Fokus Klinik. Evelin har tidigare drivit egen salong och arbetar med mode. En gedigen erfarenhet och ett öga för det estetiska. Evelin är en behandlare som har Fokus på kvalitet och service och som gör besöken hos oss härliga. Vi är glada att ha Evelin i vår Fokus familj som kommer bidra till vår utveckling.