Fokus Klinik

Ögonkliniken i Örebro etablerades 1994 av doktor Adnan Chatila, överläkare inom ögonsjukdomar. Sedan start har han hjälpt tiotusentals patienter med ögonbesvär. Adnan genomgick sin specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Där arbetade han som överläkare innan han startade ögonkliniken. Han har alltid patienten i fokus med genuin omtanke och service utöver det vanliga. Med sin breda och djupa kompetens, samt en mångårig erfarenhet, är det många som idag har kvar synen tack vare honom.

Hani Chatila, tillika son till dr Adnan Chatila, började sin bana inom ögonområdet först som legitimerad optiker. Intresset för ögonsjukdomar var övervägande och därför påbörjande Hani läkarprogrammet med målet att en dag bli ögonläkare. Hani, som sin far, genomförde sin specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Han är en av få i Sverige som är vidareutbildad inom ögonlock och rekonstruktivkirurgi på S:t Eriks ögonsjukhus i Stockholm.

Skönhetskliniken startade Hani tillsammans med sin partner Iman Chatila september 2022. Vårt mål är att genomföra högkvalitativa estetiska behandlingar med på fokus naturliga resultat & bra service.

Vi på Fokus Klinik fokuserar på skräddarsydda behandlingsplaner, exklusivitet, personligt bemötande och naturliga resultat. Detta gör att vi har många nöjda klienter med stort förtroende för oss.

Spela videoklipp

Recensioner från våra kunder

Vi är mycket stolta över att våra kunder har gett oss ett betyg på 4,8 av 5 från över 100 recensioner på både Google och Boka Direkt. Denna feedback betyder oerhört mycket för oss och är ett ärligt uttryck för vårt ständiga åtagande att leverera högkvalitativa tjänster.

Martin DyfvermanMartin Dyfverman
09:43 20 Sep 23
Besök som inger stort förtroende, hög kompetens och personligt bemötande på ett proffsigt sätt
Marita AskerblomMarita Askerblom
08:29 14 Sep 23
Jag är så tacksam att få vara patient på Fokus klinik. Så proffsigt och fantastisk behandling och bemötande.
Florentina LituFlorentina Litu
06:12 14 Sep 23
Jätte duktig läkare och väldigt fin bemötande. Rekommenderas varmt!
Johan LundqvistJohan Lundqvist
10:54 13 Sep 23
Denise WallinDenise Wallin
18:30 09 Sep 23
Hani är fantastisk, både på det han gör och när det gäller bemötandet av patienter. Man är alltid i trygga händer!
Emilia Khatib NiaEmilia Khatib Nia
18:35 07 Aug 23
Äntligen något som hjälper!Vi var hos ögonspecialisten på sjukhuset och blev inte hjälpta av läkarens ordination. Direkt efter Hanis rekommendation så minskade klådan i min sons ögonen direkt efter. / Emilia Sahak
js_loader

Bildgalleri på våra lokaler och behandlingsrum i Örebro

Rulla till toppen