Ögonlocksoperation Örebro

På Fokus Klinik i Örebro erbjuder vi professionella ögonlocksoperationer, även kända som blefaroplastik eller ögonlocksplastik, för att hjälpa dig uppnå ditt önskade utseende och förbättra ögonområdets estetik. Vårt erfarna team av ögonkirurg är här för att guida dig genom varje steg av processen och ge dig de bästa möjliga resultaten.

Effektiv ögonlocksplastik i Örebro

Vår ögonlocksoperation är en skräddarsydd procedur som är utformad för att adressera individuella behov och önskemål. Denna kirurgiska ingrepp kan effektivt reducera överflödig hud, fett eller muskelvävnad från ögonlocken, vilket i sin tur minskar synliga tecken på åldrande och förbättrar ögonregionens estetik.

För vissa patienter kan ögonlocken kännas tunga och huden kan sträcka sig så långt ner att synfältet och ljusinsläppet till ögat påverkas negativt. Genom att använda små och diskreta snitt längs med ögonlockens naturliga veck eller i det inre ögonlocket, strävar vi efter att minimera ärrbildning och maximera din tillfredsställelse med resultatet.

Vår erfarna kirurg och team arbetar noggrant för att säkerställa att varje patient får en individuellt anpassad behandlingsplan som tar hänsyn till deras specifika anatomi och önskemål. Vi fokuserar inte bara på att förbättra estetiken utan också på att bevara och förbättra funktionen i ögonregionen. Vår målsättning är att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt utseende samt uppnå ökad självförtroende och välbefinnande efter ingreppet.

Behandligen utförs av Hani Chatila

Hani Chatila är legitimerad läkare sedan år 2015 och specialistläkare inom ögonsjukdomar. Han har utfört estetiska injektioner sedan år 2015 hos andra kliniker under tiden han genomgick specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Hani har dessutom gjort vidareutbildning på S:t Eriks ögonsjukhus i Stockholm inom plastik och rekonstruktiv kirurgi. Sedan 2015 har Hani kontinunerligt vidareutbildat sig inom estetiska behandlingar. Hani Chatila har även arbetat med att utbilda andra injektionsbehandlare, varit ansvarig läkare och arbetat som konsult hos andra kliniker.