Laserhårborttagning Örebro

Välkommen till Fokus Klinik och vår tjänst för laserhårborttagning i Örebro. Vår permanenta hårborttagning är särskilt utformad för att bekämpa hår. Det säkerställer vi genom att använda 100% alexandrit, vilket är den mest effektiva lasern mot hårsäckar enligt forskningen.

Hårborttagning med Motus AX Alexandrit laser

Hårborttagning med Motus AX Alexandrit laser är lösningen för dig som söker en välbeprövad behandling med permanent resultat. Metoden är skonsam och fungerar lika väl för koncentrerad hårborttagning i armhålor och bikinilinje som på större hudområden såsom ben och rygg.

Vi använder en fokuserad alexandritlaser som har den bästa effekten på melanin, till skillnad från IPL. Diodlasrar, som bara använder en bråkdel av alexandrit, saknar den optimala våglängden för hårborttagning.

Vad som särskiljer oss är att vi kan garantera samma energinivå vid varje behandlingstillfälle för alla våra klienter. Detta är viktigt eftersom diodlasrar förlorar kraft över tid, vilket kan innebära att kunder behandlas med minskad effekt om salongen inte har bytt ut sitt munstycke på ett tag. Det kan leda till att fler behandlingar krävs och högre kostnader över tid.

Vår maskin är kristallbaserad, vilket innebär att laserkällan inte behöver bytas ut eftersom den inte är elektronisk. Därför kan vi garantera att maskinens standard och effektivitet förblir konstant vid varje behandling. Alexandritlasern är känd som guldstandarden inom hårborttagning och är minst 20 procent mer effektiv än diodlasern.

Det som ytterligare särskiljer oss är att vi kan erbjuda smärtfria laserhårborttagningar tack vare vårt maskins revolutionerande munstycke, något som andra maskiner på marknaden inte kan göra.

Populära laserbehandlingar

Vi på Fokus Klinik är engagerade i att tillhandahålla ett omfattande utbud av skräddarsydda laserhårbortagningsbehandlingar för att möta våra klienters unika behov och önskemål. 

Oavsett om du önskar förbättra specifika områden i ansiktet eller kroppen eller söker efter en särskild behandling, strävar vi efter att uppfylla dina krav. Nedan presenterar vi några exempel på de laserhårbortagningsbehandlingar och områden vi kan hjälpa dig med:

1. Fri konsultation

– Vi diskuterar dina behov och önskemål, samt lyssnar på dina frågor.

– Delger all nödvändig information för välgrundade beslut om behandlingsplanen.

2. Behandlingsplan

– Behandlingsplanen för laserhårborttagning är skräddarsydd för att nå önskade resultat.

– Planen anpassas individuellt för varje patient.

– En behandlingsplan omfattar 3-8 behandlingstillfällen för att säkerställa full effekt.

3. Laserbehandling

– Behandlingen börjar med att vår erfarna personal använder vår branschledande laser på området.

– Behandlingen varier från 15min upp till 2 timmar beroende på område.

– Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efteråt.

Ida Pettersson
Ida Pettersson
2024-02-12
Superfint bemötande, kompetent och trevlig personal, dessutom ett fantastiskt resultat!! Tack för allt! Jag kommer tillbaka och många av mina vänner med❤️
Emma Lindlöf
Emma Lindlöf
2024-01-23
Är otroligt nöjd med besöket hos Hani Trygg och professionell! Kommer fortsätta att gå till fokus klinik framöver. Rekommenderar varmt!
Sirine H
Sirine H
2024-01-19
Träffade Ögonläkaren Adnan Chatila som undersökte mina ögon igår. Väldigt bra bemötande , välkomnande och smidig undersökning. Har gått hit nu i flera år och är så nöjd.

Inför din behandling

För att uppnå bästa resultat rekommenderar vi följande: 

 

1. Raka området som ska behandlas dagen innan behandlingen. 

2. Undvik användning av oljebaserade produkter eller produkter med pigment (t.ex. brun utan sol) 4 veckor innan  behandlingen. 

 3. Rådgör med oss om ni har någon hudsjukdom eller är ljuskänsliga innan behandlingen. 

Efter din behandling

För att optimera resultatet, vänligen notera följande rekommendationer: 

 

1. Undvik att bära åtsittande eller tajta kläder över det behandlade området under det första dygnet efter behandlingen.

2. Avstå från att sola i minst fyra veckor efter behandlingen.

3. Undvik att vaxa eller plocka hår i det behandlade området under hela  behandlingsprocessen för att säkerställa  behandlingens effektivitet. Hårsäcken måste innehålla ett hårstrå för att laserbehandlingen ska vara effektiv.

4. Undvik intensiv träning, bastu och andra aktiviteter som ökar cirkulationen under de första 24 timmarna efter din behandling.

Boka konsultaion

Om du har några frågor om våra behandlingar, behöver rådgivning eller bara vill höra våra specialisters åsikter och råd, så är du hjärtligt välkommen att boka en konsultation. Vi är här för att guida dig genom dina alternativ och skräddarsy en behandlingsplan som passar just dina behov och önskemål.

Behandling utförs av Iman Chatila

Iman är vår skönhetsbehandlare på Fokus Klinik. Iman är utbildad inom skönhet och spa, därefter specialiserade hon sig som behandlare inom laserhårborttagning, ansiktsbehandlingar, pigmentborttagningar samt fransar & bryn. Inom dessa områden vidareutbildar hon sig kontinuerligt så att högsta kvalitét ges till våra klienter. Iman har verkligen Fokus på service och behandlingar med högsta kvalitet så att våra klienter får bästa möjliga resultat.​