Fillers Örebro

Välkommen till Fokus Klinik. Vi erbjuder ett brett spektrum av olika fillersbehandlingar från flera ansedda leverantörer. Vår hängivenhet för högkvalitativa och etiskt ansvarstagande behandlingar genomsyrar allt vi gör.

Specialister inom estetisk medicin

Våra specialistläkare besitter omfattande erfarenhet inom estetisk medicin och är dedikerade till att hjälpa dig uppnå dina önskade resultat. Vi sätter alltid dina individuella behov och målsättningar i centrum för att skapa en behandlingsplan som är fullständigt anpassad efter dig.

Vi erbjuder även kostnadsfri efterjustering med eventuella kvarvarande medel och en konsultation efter en vecka för att säkerställa att du är helt nöjd med dina resultat.

Populära fillersbehandlingar

På Fokus Klinik strävar vi efter att erbjuda ett brett spektrum av fillersbehandlingar som är skräddarsydda för att möta våra kunders individuella behov och önskemål.

Oavsett om du är intresserad av att förbättra specifika områden i ditt ansikte eller kropp, eller om du letar efter en specifik behandlingstyp, strävar vi efter att tillgodose dina önskemål. Nedan finner du några exempel på de fillersbehandlingar och områden som vi kan hjälpa dig med: 

1. Fri konsultation

– Vi diskuterar dina behov och önskemål, samt lyssnar på dina frågor.

– Delger all nödvändig information för välgrundade beslut om behandlingsplanen.

– Konsultationen ska ske minst 48 timmar innan behandlingen bokas enligt IVO:s ramverk.

– Efter 48 timmar kan du ge ditt medgivande till behandlingen.

– Syftet är att säkerställa att du har tid att fatta genomtänkta beslut.

2. Behandlingsplan

– Behandlingsplanen för fillers är skräddarsydd för att nå önskade resultat.

– Planen anpassas individuellt för varje patient.

– Utförs av vår specialistläkare med mångårig erfarenhet.

3. Fillersbehandling

– Våra erfarna behandlare injicerar noggrant fillers i överenskomna områden med små nålar.

– Du kan känna en lätt stickande känsla, men obehaget är oftast minimalt.

– Behandlingen tar vanligtvis bara några minuter.

– Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efteråt.

Ida Pettersson
Ida Pettersson
2024-02-12
Superfint bemötande, kompetent och trevlig personal, dessutom ett fantastiskt resultat!! Tack för allt! Jag kommer tillbaka och många av mina vänner med❤️
Emma Lindlöf
Emma Lindlöf
2024-01-23
Är otroligt nöjd med besöket hos Hani Trygg och professionell! Kommer fortsätta att gå till fokus klinik framöver. Rekommenderar varmt!
Sirine H
Sirine H
2024-01-19
Träffade Ögonläkaren Adnan Chatila som undersökte mina ögon igår. Väldigt bra bemötande , välkomnande och smidig undersökning. Har gått hit nu i flera år och är så nöjd.

Behandlingen utförs av Hani Chatila

Hani Chatila är legitimerad läkare sedan år 2015 och specialistläkare inom ögonsjukdomar. Han har utfört estetiska injektioner sedan år 2015 hos andra kliniker under tiden han genomgick specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Hani har dessutom gjort vidareutbildning på S:t Eriks ögonsjukhus i Stockholm inom plastik och rekonstruktiv kirurgi. Sedan 2015 har Hani kontinunerligt vidareutbildat sig inom estetiska behandlingar. Hani Chatila har även arbetat med att utbilda andra injektionsbehandlare, varit ansvarig läkare och arbetat som konsult hos andra kliniker.