Botox Lipflip Örebro

En icke-kirurgisk procedur som injicerar små mängder Botox i överläppen för att skapa en lyftande effekt och ge läpparna ett fylligare utseende, utan att förlora rörligheten.

Vad är ett Lipflip?

Med hjälp av botox kan du uppnå en mer fyllig och ungdomlig effekt för dina läppar genom att välja vår Lipflip-behandling. Lipflip innebär att överläppen diskret lyfts uppåt, vilket ger en naturlig och tilltalande form till dina läppar. Denna behandling är det perfekta valet för dig som önskar en förbättring av läpparnas utseende utan att använda fillers. 

För de som föredrar att undvika fillerbehandlingar men fortfarande strävar efter fylligare läppar, är Lipflip ett utmärkt alternativ. Behandlingen kan även kombineras med fillers för att uppnå ännu mer uttrycksfulla resultat, särskilt om du har naturligt mindre läppar som inte kan fyllas lika mycket med fillers. Lipflip är även idealisk för dem som upplever att deras läppar verkar försvinna när de ler. Vi på Fokus Klinik i Örebro utför botoxbehandlingen på ett säkert och naturligt sätt. Hos oss kan du känna dig trygg!

Resultaten av botoxbehandlingen blir synliga gradvis under den första veckan och når sin fulla potential inom 10-14 dagar. Vid återbesöket går vi igenom resultaten tillsammans och justerar vid behov.

Effekten varar i genomsnitt 3-5 månader, beroende på behandlingsområdet och din kropps nedbrytning av botoxinjektionen.

Våra andra Botoxbehandlingar:

På Fokus klinik erbjuder vi ett brett utbud av botoxbehandlingar för att möta olika behov. Förutom att förbättra läpparnas form och volym, kan vi korrigera fina linjer och rynkor runt ögonen med mera. Fler av våra botoxbehandlingar hittar ni till här nedan:

Säkerhet och kvalitet

Botoxbehandlingar kräver strikt efterlevnad av regelverk för att säkerställa säkerheten och kvaliteten.

Vid många kliniker utförs rekvirering och injicering av botox av olika yrkesgrupper än läkare, och därför krävs en behörig läkares ordination för varje behandling, noggrant dokumenterad för att säkerställa säkerheten.

Det är av yttersta vikt att vara försiktig med lågpriserbjudanden från okända källor och vara medveten om förfalskningsrisker.

Estetiska injektionsprodukter är avsedda enbart för professionellt bruk och får inte säljas direkt till konsumenter. Botulinumtoxin (Botox) och Hyalase regleras som läkemedel, medan fillers regleras som medicintekniska produkter.

Fokus Klinik är en noga övervakad läkarklinik som strängt följer riktlinjer och regler för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och säkerhet. Kliniken är stolt över att erbjuda branschens ledande patientförsäkring, ”Säker Klinik,” via Folksam.

Ida Pettersson
Ida Pettersson
2024-02-12
Superfint bemötande, kompetent och trevlig personal, dessutom ett fantastiskt resultat!! Tack för allt! Jag kommer tillbaka och många av mina vänner med❤️
Emma Lindlöf
Emma Lindlöf
2024-01-23
Är otroligt nöjd med besöket hos Hani Trygg och professionell! Kommer fortsätta att gå till fokus klinik framöver. Rekommenderar varmt!
Sirine H
Sirine H
2024-01-19
Träffade Ögonläkaren Adnan Chatila som undersökte mina ögon igår. Väldigt bra bemötande , välkomnande och smidig undersökning. Har gått hit nu i flera år och är så nöjd.

Behandligen utförs av Hani Chatila

Hani Chatila är legitimerad läkare sedan år 2015 och specialistläkare inom ögonsjukdomar. Han har utfört estetiska injektioner sedan år 2015 hos andra kliniker under tiden han genomgick specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Hani har dessutom gjort vidareutbildning på S:t Eriks ögonsjukhus i Stockholm inom plastik och rekonstruktiv kirurgi. Sedan 2015 har Hani kontinunerligt vidareutbildat sig inom estetiska behandlingar. Hani Chatila har även arbetat med att utbilda andra injektionsbehandlare, varit ansvarig läkare och arbetat som konsult hos andra kliniker.