Antirynk Örebro

Välkommen till Fokus Klinik i Örebro! Vi erbjuder BoNT-A behandling. Vår erfarna personal skräddarsyr varje behandling efter dina önskemål och inkluderar kostnadsfri konsultation och efterkontroll med touch-up.

Undvik lågpriserbjudande och förfalskade produkter

BoNT-A är ingrepp som kräver strikt efterlevnad av regelverk för att garantera både säkerhet och kvalitet. På många kliniker är det vanligt att rekvirering och injicering av BoNT-A utförs av olika yrkesgrupper än läkare. Detta understryker vikten av att varje behandling föregås av en behörig läkares ordination, vilken måste noggrant dokumenteras för att säkerställa patientens säkerhet.

Det är av yttersta vikt att vara försiktig med erbjudanden om låga priser från okända källor och att vara medveten om risken för förfalskade produkter. Estetiska injektionsprodukter är avsedda endast för professionellt bruk och får inte säljas direkt till konsumenter. BoNT-A och fillers är klassificerade som läkemedel respektive medicintekniska produkter och regleras därefter.

På Fokus Klinik är vi en noggrant övervakad läkarklinik som strängt följer alla riktlinjer och regler för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och säkerhet för våra patienter. Vi är stolta över att erbjuda branschens ledande patientförsäkring, ”Säker Klinik,” via Folksam, vilket ger våra patienter extra trygghet och förtroende för behandlingen hos oss.

Våra populära BoNT-A behandlingar:

På Fokus Klinik strävar vi efter att erbjuda ett brett spektrum av BoNT-A behandlingar som är skräddarsydda för att möta våra kunders individuella behov och önskemål.

Oavsett om du är intresserad av att förbättra specifika områden i ditt ansikte eller kropp, eller om du letar efter en specifik behandlingstyp, strävar vi efter att tillgodose dina önskemål. Nedan finner du några exempel på de BoNT-A behandlingar och områden som vi kan hjälpa dig med: 

1. Fri konsultation

– Vi diskuterar dina behov och önskemål, samt lyssnar på dina frågor.

– Delger all nödvändig information för välgrundade beslut om behandlingsplanen.

– Konsultationen ska ske minst 48 timmar innan behandlingen bokas enligt IVO:s ramverk.

– Efter 48 timmar kan du ge ditt medgivande till behandlingen.

– Syftet är att säkerställa att du har tid att fatta genomtänkta beslut.

2. Behandlingsplan

– Behandlingsplanen för BoNT-A är skräddarsydd för att nå önskade resultat.

– Planen anpassas individuellt för varje patient, från estetik till migrän- och svettbehandling

– Utförs av vår specialistläkare med mångårig erfarenhet.

3. BoNT-A behandlingar

– Våra erfarna behandlare injicerar noggrant BoNT-A i överenskomna områden med små nålar.

– Du kan känna en lätt stickande känsla, men obehaget är oftast minimalt.

– Behandlingen tar vanligtvis bara några minuter.

– Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efteråt.

Ida Pettersson
Ida Pettersson
2024-02-12
Superfint bemötande, kompetent och trevlig personal, dessutom ett fantastiskt resultat!! Tack för allt! Jag kommer tillbaka och många av mina vänner med❤️
Emma Lindlöf
Emma Lindlöf
2024-01-23
Är otroligt nöjd med besöket hos Hani Trygg och professionell! Kommer fortsätta att gå till fokus klinik framöver. Rekommenderar varmt!
Sirine H
Sirine H
2024-01-19
Träffade Ögonläkaren Adnan Chatila som undersökte mina ögon igår. Väldigt bra bemötande , välkomnande och smidig undersökning. Har gått hit nu i flera år och är så nöjd.

Behandlingen utförs av Hani Chatila

Hani Chatila är legitimerad läkare sedan år 2015 och specialistläkare inom ögonsjukdomar. Han har utfört estetiska injektioner sedan år 2015 hos andra kliniker under tiden han genomgick specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Hani har dessutom gjort vidareutbildning på S:t Eriks ögonsjukhus i Stockholm inom plastik och rekonstruktiv kirurgi. Sedan 2015 har Hani kontinunerligt vidareutbildat sig inom estetiska behandlingar. Hani Chatila har även arbetat med att utbilda andra injektionsbehandlare, varit ansvarig läkare och arbetat som konsult hos andra kliniker.