Fillers Övre Ögonlock Örebro

Fillers i Övre Ögonlock är en icke-kirurgisk procedur där fillers injiceras i övre ögonlocket för att skapa en mer väldefinierad och ungdomlig kontur. Resultatet är fastare och glattere hud med mindre synliga rynkor och fina linjer.

Fillers Övre Ögonlock

Fillerbehandling i övre ögonlocket används för att behandla problem med håligheter eller insjunkna områden runt ögonen, vilket ofta kan ge ett trött eller åldrat utseende. Med åldern kan det finnas en förlust av fett och volym runt övre ögonlocken, vilket resulterar i insjunkna eller håliga områden. Filler kan fylla ut dessa områden och skapa en jämnare och mer ungdomlig yta.

Hålighet eller insjunkna områden runt ögonen kan även ge ett trött och nedstämt utseende. Genom att fylla ut och lyfta området runt ögonen kan fillerbehandlingen öppna upp blicken och ge ett mer vaket och ungdomligt utseende. Vi är vana i att operera ögonlock och kan utföra denna behandling med precision. Det är en avancerad behandling som få kan utföra korrekt. 

Vi erbjuder ett brett spektrum av olika fillersbehandlingar från flera ansedda leverantörer. Vår hängivenhet för högkvalitativa och etiskt ansvarstagande behandlingar genomsyrar allt vi gör.

Våra specialistläkare besitter omfattande erfarenhet inom estetisk medicin och är dedikerade till att hjälpa dig uppnå dina önskade resultat. Vi sätter alltid dina individuella behov och målsättningar i centrum för att skapa en behandlingsplan som är fullständigt anpassad efter dig.

Vi erbjuder även kostnadsfri efterjustering med eventuella kvarvarande medel och en konsultation efter en vecka för att säkerställa att du är helt nöjd med dina resultat.

Våra andra fillersbehandlingar

På Fokus klinik erbjuder vi ett brett utbud av fillersbehandlingar för att möta olika behov. Förutom att förbättra läpparnas form och volym, kan vi korrigera fina linjer och rynkor runt ögonen med mera. Fler av våra fillersbehandlingar hittar ni till här nedan:

Ida Pettersson
Ida Pettersson
2024-02-12
Superfint bemötande, kompetent och trevlig personal, dessutom ett fantastiskt resultat!! Tack för allt! Jag kommer tillbaka och många av mina vänner med❤️
Emma Lindlöf
Emma Lindlöf
2024-01-23
Är otroligt nöjd med besöket hos Hani Trygg och professionell! Kommer fortsätta att gå till fokus klinik framöver. Rekommenderar varmt!
Sirine H
Sirine H
2024-01-19
Träffade Ögonläkaren Adnan Chatila som undersökte mina ögon igår. Väldigt bra bemötande , välkomnande och smidig undersökning. Har gått hit nu i flera år och är så nöjd.

Behandligen utförs av Hani Chatila

Hani Chatila är legitimerad läkare sedan år 2015 och specialistläkare inom ögonsjukdomar. Han har utfört estetiska injektioner sedan år 2015 hos andra kliniker under tiden han genomgick specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Hani har dessutom gjort vidareutbildning på S:t Eriks ögonsjukhus i Stockholm inom plastik och rekonstruktiv kirurgi. Sedan 2015 har Hani kontinunerligt vidareutbildat sig inom estetiska behandlingar. Hani Chatila har även arbetat med att utbilda andra injektionsbehandlare, varit ansvarig läkare och arbetat som konsult hos andra kliniker.