Fillers Haka Örebro

Fillers används för att skapa volym och definiera konturerna i hakan genom injicering av hyaluronsyra. Denna icke-kirurgiska behandling ger hakan ett ungdomligt och väldefinierat utseende.

Fillers Haka Örebro

Med hjälp av fillers kan ansiktsstrukturen förbättras och skapa ett mer balanserat och proportionellt utseende, särskilt när det gäller hakan. En underutvecklad eller ”svag” haka kan ge ansiktet en obalanserad och mindre definierad profil. Genom fillers kan volymen ökas i hakan, vilket skapar en mer markerad och harmonisk kontur. Fillerbehandlingen bidrar till att forma och fylla ut hakan, vilket resulterar i en mer definierad käklinje och därmed förbättrad ansiktsstruktur.

Ansiktets harmoni och balans är beroende av förhållandet mellan olika delar, inklusive hakan. Fillers används effektivt för att korrigera ojämnheter och förbättra proportionerna. Med en försiktig dos fillers kan du uppnå naturliga, diskreta och vackra resultat, vilket ytterligare förbättrar ansiktskonturerna.

Vi erbjuder ett brett spektrum av olika fillersbehandlingar från flera ansedda leverantörer. Vår hängivenhet för högkvalitativa och etiskt ansvarstagande behandlingar genomsyrar allt vi gör.

Våra specialistläkare besitter omfattande erfarenhet inom estetisk medicin och är dedikerade till att hjälpa dig uppnå dina önskade resultat. Vi sätter alltid dina individuella behov och målsättningar i centrum för att skapa en behandlingsplan som är fullständigt anpassad efter dig.

Vi erbjuder även kostnadsfri efterjustering med eventuella kvarvarande medel och en konsultation efter en vecka för att säkerställa att du är helt nöjd med dina resultat.

Våra andra fillersbehandlingar

På Fokus klinik erbjuder vi ett brett utbud av fillersbehandlingar för att möta olika behov. Förutom att förbättra läpparnas form och volym, kan vi korrigera fina linjer och rynkor runt ögonen med mera. Fler av våra fillersbehandlingar hittar ni till här nedan:

Ida Pettersson
Ida Pettersson
2024-02-12
Superfint bemötande, kompetent och trevlig personal, dessutom ett fantastiskt resultat!! Tack för allt! Jag kommer tillbaka och många av mina vänner med❤️
Emma Lindlöf
Emma Lindlöf
2024-01-23
Är otroligt nöjd med besöket hos Hani Trygg och professionell! Kommer fortsätta att gå till fokus klinik framöver. Rekommenderar varmt!
Sirine H
Sirine H
2024-01-19
Träffade Ögonläkaren Adnan Chatila som undersökte mina ögon igår. Väldigt bra bemötande , välkomnande och smidig undersökning. Har gått hit nu i flera år och är så nöjd.

Behandligen utförs av Hani Chatila

Hani Chatila är legitimerad läkare sedan år 2015 och specialistläkare inom ögonsjukdomar. Han har utfört estetiska injektioner sedan år 2015 hos andra kliniker under tiden han genomgick specialisttjänstgöring inom ögonsjukdomar på universitetssjukhuset i Örebro. Hani har dessutom gjort vidareutbildning på S:t Eriks ögonsjukhus i Stockholm inom plastik och rekonstruktiv kirurgi. Sedan 2015 har Hani kontinunerligt vidareutbildat sig inom estetiska behandlingar. Hani Chatila har även arbetat med att utbilda andra injektionsbehandlare, varit ansvarig läkare och arbetat som konsult hos andra kliniker.